Bedrijfshulp

Deze bedrijven willen door het hele land heen helpen met activiteiten waar zij goed in zijn. Kom direct met ze in contact via de knop.

PackalyWij zijn een bezorg platform in Utrecht en willen graag onze hulp aanbieden waar nodig om te bezorgen wat en waar nodig.
TomTomDe medewerkers van TomTom staan voor je klaar om online bijles te geven in hun gebied van expertise. Kom in contact via de onderstaande knop.
SixtDoor de Corona-uitbraak staan veel van onze auto's stil. Deze willen wij graag inzetten voor mensen die anderen helpen in deze moeilijke tijd. Coronahelpers kunnen bij ons aankloppen als zij een auto nodig hebben om hun hulp aan te kunnen bieden. We kunnen vervolgens een plek afspreken waar de auto's opgehaald kunnen worden. We bieden de auto's kosteloos aan, alleen de brandstof kunnen we niet vergoeden. Via de onderstaande knop kun je met ons in contact komen.
Hondenschool GeldermalsenIn tijden van nood zijn we er om elkaar te helpen, ook de dieren. Daarom ben ik vanaf nu telefonisch bereikbaar voor mensen in quarantaine met een hond die ziek is en naar een dierenartsafspraak moet, maar ook voor honden die naar hun jaarlijkse afspraak moeten. Ook wie verplicht thuis zit vanwege een coronabesmetting en met zijn/haar hond naar de dierenarts moet, kan mij daarvoor bellen. Ik breng dan uw hond naar de dierenarts en breng hem/haar weer terug indien u binnen een straal van 10 km. rond postcode 3201 woont.
JobSurfingMaandag 16 maart 2020 hebben wij als team besloten dat wij JobSurfing gedurende 3 maanden kosteloos ter beschikking willen en kunnen stellen voor de arbeidsmarkt in het kader van het in- en uitlenen, omdat de urgentie nu overal voelbaar is.
CaveroBij Cavero hebben we professionals die verschillende organisaties helpen online samen te werken. Dat samenwerken gebeurt op kantoren, maar is ook voor scholen een goede oplossing om op afstand leerlingen en studenten les te geven en als docenten en bestuur met elkaar samen te werken. Wij bieden de helpende hand!
Vindicat x ToppasToppas is een oppasbureau waar veel Vindicat studenten bij aangesloten zijn. Toppas wil graag haar steentje bijdragen aan de coronacrisis door dappere hulpverleners gratis oppassers te bieden.
HomeWorksHomeWorks biedt huishoudelijke hulp aan aan particulieren en bedrijven. Ons doel? Het leven een stukje aangenamer maken. Dat doen we door iedereen precies de gewenste hulp te bieden.
Print en BindWij bieden in regio Amsterdam onze medewerkers aan, omdat die allemaal jong zijn. Daardoor kunnen zij ook fysiek wat zwaarder werk hebben. Denk aan flyers verspreiden, tuinieren bij ouderen, vuilnis wegzetten, noem maar op.

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)