Post | 2 min lezen

Activiteiten op onze socials!

Lieve Coronahelpers,


Ruim anderhalve maand geleden zijn we begonnen met dit platform en inmiddels zijn er al ontzettend veel mensen geholpen. Het is hartverwarmend om te zien hoe Nederland zich er met elkaar doorheen slaat en hoe het saamhorigheidsgevoel in Nederland weer terugkeert. We doen dit met zijn allen. Daar mogen we trots op zijn!


Hoewel we waarschijnlijk allemaal inmiddels een beetje hebben kunnen wennen aan de anderhalve meter samenleving en het bijbehorende "Nieuwe Normaal", blijven er nog veel mensen van hulp afhankelijk. Blijf daarom mensen mobiliseren en help, want nu meer dan ooit, is een goede daad goud waard!


We doen er met het team van Coronahelpers alles aan om het makkelijker voor iedereen te maken. Daarom heeft het Social Media Team vanaf komende week een vast programma op Instagram! Het programma is hieronder te vinden. Jullie kunnen de activiteiten volgen op ons Instagram account. Like en deel ons ook met jullie connecties!


Maandag: Meditatie met Giverny

Elke maandag om 20:00 uur zal onze yoga teacher Giverny vanuit Granada met ons mediteren. Social distancing heeft negatieve mentale gevolgen voor de risicogroep en voor alle mensen die alleen wonen. Samen maken we ons sterk tegen het eenzaamheidsvirus. Uit onderzoek blijkt dat de beoefening van mindfulness/meditatie angst, depressie en stress voorkomt en verminderd.


Dinsdag: Entrepreneurs talks

Elke dinsdag om 19:00 uur is er de ruimte voor verschillende initiatieven en entrepreneurs om te komen praten over hun onderneming. Juist in deze tijd is het belangrijk dat ondernemen wordt gestimuleerd om er met zijn allen weer bovenop te komen. Ondernemen vraagt om een grote dosis creativiteit in coronatijden. Het virus en de bijbehorende maatregelen hebben tot veel schade geleid, maar ze kunnen ook leiden tot kansen. Elke dinsdag is er een nieuwe host!


Woensdag: Sustainability talks

Elke woensdag is er tussen 19:00-19:30 uur een sustainability talks live stream! ♻️ We praten wekelijks met verschillende duurzaamheidsexperts en delen met jullie hun tips & tricks! Zo leer je hoe je zelf groener kunt leven en ook over de perspectieven na de coronacrisis. Samen maken we ons sterk tegen verdere vervuiling van onze aarde!🌍💚


Donderdag: Life coaching met Melissa

Elke donderdag zal onze life coach Melissa tussen 19:00-19:30 uur vragen beantwoorden over eenzaamheid en het coronavirus. Daarnaast zal ze je tips geven over hoe jij je beter kan voelen in deze rare tijden. Melissa is een empowerment en self-love coach. Ze helpt mensen om in hun eigen kracht te staan, want ze vindt dat iedereen het verdiend om van zichzelf te houden!❤️


Vrijdag: Live-stream muziek

Elke vrijdag zal er muziek worden gelivestreamd door verschillende talenten achter de platen. Aangezien we niet meer naar de kroegen kunnen, brengen wij dit graag naar jullie! Benieuwd? Volg de story!


Zondag: Live healthy cooking met Katya Sivkova en Alex Fredericksz

Kook elke zondag van 17:00-18:00 uur mee met Katya en Alex! Het is natuurlijk altijd belangrijk om gezond te eten, maar zeker in tijden dat de gyms en sportverenigingen zijn gesloten. Laat je inspireren door Katya en Alex, een expatkoppel dat jullie graag helpt om op het gezonde pad te blijven!

Deel blogpost