Post | maart 2020 | 1 min lezen

Coronahelpers update: 18 maart 2020

Beste vrijwilligers,


Allereerst wil ik iedereen graag enorm bedanken voor je aangeboden hulp. Wij zijn hard bezig met het matchen van vrijwilligers met hulpzoekers in de buurt en hebben nu ook een functionaliteit toegevoegd waardoor deze twee groepen direct met elkaar in contact kunnen komen.


Momenteel zijn er nog veel hulpaanbieders ten opzichte van het aantal hulpzoekers. De verwachting is echter dat dit zal veranderen als mensen langer aan hun eigen huis gebonden zijn. Dan staan jullie klaar. En dat is geweldig voor de hulpzoekers. Ondertussen kun je je steentje bijdragen door Coronahelpers.nl te delen via social media zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.


Het allerbelangrijkste is dat de hulpzoekers dit platform ook kunnen vinden. Ben jij dus werkzaam in een zorginstelling waar artsen met kinderen werken? Of ben je vrijwilliger bij een ouderenorganisatie in een netwerk van kwetsbaren die aan huis gekluisterd zijn? Of heb je familie aan de andere kant van het land die hulp nodig heeft met boodschappen doen? Maak Coronahelpers.nl onder hen bekend of help ze met het plaatsen van een bericht via https://www.coronahelpers.nl/hulp-gezocht. Zo is het platform voor iedereen toegankelijk en kunnen we alle hulpzoekers matchen aan de ongelooflijk gemotiveerde vrijwilligers die door het hele land heen voor ze klaar staan.


Ik steek ook jullie graag persoonlijk een hart onder de riem voor de komende tijd. Nogmaals ontzettend veel dank voor je hulp. Samen staan we sterk!


Hartelijke groeten,

Siebren Hazelhoff Roelfzema

Deel blogpost