ACT praktijk

ACT praktijk


ACT praktijk biedt (online) therapie, coaching en training aan bij stress, burn-out, omgaan met ziekte of verlies, somberheid, onzekerheid en zingevingsvragen.

Zo werkt het:
1. Meld je aan
2. Help in jouw buurt
3. Deel deze oproep
stap
1

Meld je aan

Deze tijd vraagt wat van je aanpassingsvermogen. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met gevoelens van onzekerheid over de toekomst, van verdriet over verlies, of van eenzaamheid en hoe stop je met piekeren?


ACT praktijk wil graag helpen bij het omgaan met de Corona-crisis. Bijvoorbeeld door gratis de online cursus Omgaan met de Coronacrisis uit de app ACT-guide aan te bieden. Tijdens de cursus sta je stil bij wat de crisis jou doet, ontvang je tips hoe je hier zo goed mogelijk mee om kan gaan en sta stil bij wat je kan betekenen in dit verhaal en wat voor jou op dit moment belangrijk is. Misschien is deze cursus wat voor jou? Of misschien dat je mensen kent die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

stap
2

Help in jouw buurt

Aanbevolen Activiteiten

Goede vrijwilligersactiviteiten om mee te beginnen
stap
3

Deel deze oproep

Nu is het moment om in actie te komen: mobiliseer je familie, vrienden, en collega’s!
positive

ACT praktijk heeft al 0 mensen gemobiliseerd

social

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

Heb je hulp nodig?

Hulp vragen in deze tijd is belangrijk - niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Gelukkig staan er duizenden mensen voor je klaar
Maak een hulpvraag aan

Contact details voor overige vragen

Start je eigen beweging en mobiliseer jouw community Groep aanmaken