JÒNGK

JÒNGK


Wij zijn de jongerenadviesraad van de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek. In deze tijd houden wij ons niet alleen bezig met het geven van gevraagd en ongevraagd advies over alles wat direct of indirect met jongeren te maken heeft. We helpen ook graag deze gezondheidscrisis te bezweren en steken onze handen uit de mouwen: een hond uitlaten, een boodschap doen, medicijnen ophalen, een praatje maken! Help jij mee?

Vragen aan JÒNGK zelf? Laat het ons weten via [email protected] Bellen kan ook naar 06 1644 92 55. #stayhome #stayhealthy #staysafe

Zo werkt het:
1. Meld je aan
2. Help in jouw buurt
3. Deel deze oproep
stap
1

Meld je aan

Om de impact van het Coronavirus te beperken moeten we meer voor elkaar doen: denk aan boodschappen doen voor mensen die thuis moeten blijven, medicijnen ophalen, de hond uitlaten, enzovoorts. Alleen zo kunnen we de verspreiding van het virus terugdringen.


Het aantal hulpvragen valt nu nog mee. Daarom is het belangrijk dat er zo veel mogelijk mensen zich verzamelen die kunnen helpen. Ook jongeren dus, zoals wij en jullie.


Je ontvangt automatisch mails als mensen in de buurt hulp nodig hebben.

stap
2

Help in jouw buurt

Aanbevolen Activiteiten

Goede vrijwilligersactiviteiten om mee te beginnen
stap
3

Deel deze oproep

Nu is het moment om in actie te komen: mobiliseer je familie, vrienden, en collega’s!
positive

JÒNGK heeft al 0 mensen gemobiliseerd

social

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

Heb je hulp nodig?

Hulp vragen in deze tijd is belangrijk - niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Gelukkig staan er duizenden mensen voor je klaar
Maak een hulpvraag aan

Contact details voor overige vragen

Start je eigen beweging en mobiliseer jouw community Groep aanmaken

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)