Jongerenraad gemeente Roermond

Jongerenraad gemeente Roermond


Wij, de jongerenraad van de gemeente Roermond, willen ook in deze moeilijke tijd een steen bijdragen aan onze omgeving. Waar ouderen normaal gesproken voor ons klaar staan, staan wij in deze onzekere tijden klaar voor hen! Hiermee willen wij ook onze achterban aanzetten om zowel ouderen als mensen die onder de risicogroep vallen te helpen; dit kan in de vorm van het ophalen en brengen van boodschappen, een lief kaartje te schrijven om iemand een hart onder de riem te steken, maar ook een belletje is geen probleem voor ons!

Zo werkt het:
1. Meld je aan
2. Help in jouw buurt
3. Deel deze oproep
stap
1

Meld je aan

Om de impact van het Coronavirus te beperken moeten we meer voor elkaar doen: denk aan boodschappen doen voor mensen die thuis moeten blijven, medicijnen ophalen, de hond uitlaten, enzovoorts. Alleen zo kunnen we de verspreiding van het virus terugdringen.

Het aantal hulpvragen valt nu nog mee. Daarom is het belangrijk dat er zo veel mogelijk mensen zich verzamelen die kunnen helpen. We moeten ons nu als samenleving voorbereiden!


Je ontvangt automatisch mails als mensen in de buurt hulp nodig hebben.

stap
2

Help in jouw buurt

Aanbevolen Activiteiten

Goede vrijwilligersactiviteiten om mee te beginnen
stap
3

Deel deze oproep

Nu is het moment om in actie te komen: mobiliseer je familie, vrienden, en collega’s!
positive

Jongerenraad gemeente Roermond heeft al 0 mensen gemobiliseerd

Heb je hulp nodig?

Hulp vragen in deze tijd is belangrijk - niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Gelukkig staan er duizenden mensen voor je klaar
Maak een hulpvraag aan

Contact details voor overige vragen

Start je eigen beweging en mobiliseer jouw community Groep aanmaken