Stichting Senior&Student

Stichting Senior&Student


Bent of kent u een senior die hulp kan gebruiken? Vraag dan nu kosteloos Coronahulp via Stichting Senior&Student aan. Onze studenten helpen u graag vrijwillig!

Dit kan van alles zijn: boodschappen doen, medicijnen ophalen bij de apotheek, gezellig met u bellen, online spelletjes spelen of wellicht heeft u een andere vraag. Schroom niet en durf hulp te vragen!

Bij Stichting Senior&Student koppelen wij al sinds 2014 studenten aan senioren voor hulp en gezelschap. Onze reguliere activiteiten zijn nu door de Corona-crisis tijdelijk stilgelegd. Omdat ouderen degenen zijn die het meest geraakt worden en wij ons daar graag hard voor maken, starten wij met een nieuw project voor Corona Hulp.

Veel studenten hebben de afgelopen dagen al bij ons aangegeven dat ze graag te hulp schieten in deze moeilijke tijd, zij staan klaar om u een helpende hand te bieden waar nodig.

Dien uw aanvraag direct in via https://stichtingseniorenstudent.nl/coronahulp/

Zo werkt het:
1. Meld je aan
2. Help in jouw buurt
3. Deel deze oproep
stap
1

Meld je aan

stap
2

Help in jouw buurt

stap
3

Deel deze oproep

Nu is het moment om in actie te komen: mobiliseer je familie, vrienden, en collega’s!
positive

Stichting Senior&Student heeft al 0 mensen gemobiliseerd

social

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

Heb je hulp nodig?

Hulp vragen in deze tijd is belangrijk - niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Gelukkig staan er duizenden mensen voor je klaar
Maak een hulpvraag aan

Contact details voor overige vragen

Start je eigen beweging en mobiliseer jouw community Groep aanmaken