Lokale organisaties

Steun ons in jouw regio

Lokale organisaties kunnen Coronahelpers steunen door een account aan te maken op de website en lokale vrijwilligers te matchen en informeren.


Momenteel zijn er nog veel hulpaanbieders ten opzichte van het aantal hulpzoekers. De verwachting is echter dat dit zal veranderen als mensen langer aan hun eigen huis gebonden zijn. Dan staan de vrijwilligers klaar. En dat is geweldig voor de hulpzoekers. Ondertussen kun je als lokale organisatie je steentje bijdragen door Coronahelpers.nl te delen via (social) media zoals je website, WhatsApp, LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.


Het allerbelangrijkste is dat de hulpzoekers dit platform ook kunnen vinden. Heb je als lokale organisatie dus contact met een zorginstelling waar artsen met kinderen werken? Of met een ouderenorganisatie in een netwerk van kwetsbaren die aan huis gekluisterd zijn? Of met families die hulp nodig hebben met boodschappen doen? Maak Coronahelpers.nl onder hen bekend of help ze met het plaatsen van een bericht via https://www.coronahelpers.nl/hulp-gezocht. Zo is het platform voor iedereen toegankelijk en kunnen we alle hulpzoekers matchen aan de ongelooflijk gemotiveerde vrijwilligers die door het hele land heen voor ze klaar staan.


Ontferm je over een regio op Coronahelpers.nl


Je kunt ook helpen als Gemeente, Welzijnsorganisatie, Vrijwilligerscentrale, Provincie, door het hulpaanbod in jouw regio dat via Coronahelpers.nl komt te verzamelen. Maak dan een organisatie aan en volg de stappen die in de volgende video worden beschreven


https://www.loom.com/share/4fda68436ba447b99c4c5074711f6420

Activeer

Activeer je lokale netwerk van organisaties die in contact zijn met hulpzoekers om hun hulpvragen te plaatsen.

Deel

Deel Coronahelpers.nl via (social) media om meer mensen op het platform te krijgen en meer matches te maken.

Informeer

Informeer lokale vrijwilligers via je organisatiepagina om ze verbonden te houden bij het platform en nieuwe hulpzoekers.

Verbind

Verbind je opgeslagen lokale vrijwilligers met nieuwe hulpvragen in de regio die op het platform verschijnen.