Coronahelper's partner MAEX ondersteunt initiatieven die in de problemen komen door de Coronacrisis.


MAEX en Deedmob, initiatiefnemer van Coronahelpers, zijn partners en werken nauw samen met elkaar.


De directe en indirecte gevolgen van het Coronavirus raken ons allemaal. De grootste aandacht gaat nu terecht uit naar de zorg, het bedrijfsleven en het onderwijs. Maar we zien ook dat veel maatschappelijke initiatieven door de huidige situatie al acute problemen hebben of op korte termijn gaan krijgen. Meer dan ooit is het van belang om maatschappelijke initiatieven te steunen, want zij vormen een belangrijke schakel in onze samenleving.


MAEX zet zich ook nu in om jou te helpen. Hieronder vind je een overzicht van de ondersteuning die we je nu kunnen bieden. Deze lijst kan de komende tijd nog wijzigen, dus houd dit overzicht in de gaten.

Noodfonds

We werken met andere organisaties aan het opzetten van een noodfonds, waaruit initiatieven een impuls kunnen ontvangen. Zodra het fonds beschikbaar is en de criteria duidelijk zijn, maken we dat bekend. Kijk ondertussen hier of er in jouw regio binnenkort ook een reguliere MAEX Impuls beschikbaar is.

DPA Professionals

Heb jij een zakelijke juridische vraag, waarbij jouw initiatief advies kan gebruiken? Bijvoorbeeld over vennootschapsrecht? Zoek je advies over contracten met inkopers? Heb je vragen over privacy? Kun je niet meer aan je betalingsverplichting voldoen? Leg het aan ons voor via dit formulier, en dan kijken we of een van de juridisch professionals van DPA jou daarbij advies kan geven.

Hulp

Kun jij nu de kennis en kunde van anderen goed gebruiken? Eindelijk je website up to date maken, een meerjarenplan schrijven, webinars organiseren, of je administratie anders opzetten? Via diverse partnersorganisaties is een groeiend aanbod aan (online) hulp beschikbaar. Stuur ons jouw vraag via dit formulier. Dan kijken we met jou of en hoe we je kunnen helpen.

We doen samen met andere organisaties ons uiterste best voor jullie zo goed mogelijke ondersteuning te regelen. Mocht je tips of vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.