Skip Sidebar

Over ons

Festival De Oversteek wil een breed publiek uit de regio en heel Nederland kennis laten maken met artistiek hoogwaardige voorstellingen en natuur, cultuurhistorie en recreatieve mogelijkheden in ...

Kunst & cultuur
Deel

Festival de Oversteek zoekt publieksbegeleiders en ticketcontroleurs

Evenement · 6 sep 2020, 10:00 - 18:00
Oosterhoutsedijk 88, 6663 KV Lent, Nederland
EngelsNederlandsSociaal contactEvenement & festivalBuiten
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Festival de Oversteek
#27112
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Festival-de-Oversteek/activiteiten/Festival-de-Oversteek-zoekt-publieksbegeleiders-en-ticketcontroleurs/27112 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op zondag 6 september zoekt Festival de Oversteek enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met de ticketcontrole en publieksbegeleiding.

Uitgebreide omschrijving

Ontdek unieke locaties, ontmoet nieuwe mensen en open je ogen voor locatietheater, dans en muziek, terwijl een middag helpt bij de organisatie van Festival de Oversteek, het theater-, dans- en muziekfestival op locatie in Nijmegen-Noord.


Het festival vindt plaats op verschillende buitenlocaties langs de Waal in Nijmegen-Noord.


De taken, verdeeld onder twee vrijwilligers, zijn alsvolgt:

- Ontvangen van de artiesten en gezelschappen op locatie;

- Controleren van tickets;

- Zorg je ervoor dat alle optredens op tijd beginnen en eindigen;

- Begeleid je het publiek van en naar hun zitplaatsen;

- Ben je het eerste aanspreekpunt van publiek en maak je bezoekers wegwijs door het programma;

- Los je ter plekke kleine productionele uitdagingen op en voorziet zo goed mogelijk in de wensen van artiesten en publiek;


Als vrijwilliger is het van belang dat je samen kunt werken en initiatief neemt. Verder is het belangrijk dat je graag buiten bent, het festival vindt namelijk uitsluitend op buitenlocaties plaats. Verder straal je plezier uit en heb je affiniteit met kunst en cultuur op locatie.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lent > Lent Activiteiten > Festival de Oversteek > Festival de Oversteek zoekt publieksbegeleiders en ticketcontroleurs

Over Festival de Oversteek

Festival De Oversteek wil een breed publiek uit de regio en heel Nederland kennis laten maken met artistiek hoogwaardige voorstellingen en natuur, cultuurhistorie en recreatieve mogelijkheden in Nijmegen-Noord. Het festival presenteert een uitgebreid en divers programma van zo'n vijf-en-twintig acts en voorstellingen op ongeveer vijftien groene en sfeervolle locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Festival De Oversteek laat artiesten en publiek kennismaken met een prachtige natuur en cultuurhistorie in een dynamisch stadsdeel.