Skip Sidebar

Over ons

Festival De Oversteek wil een breed publiek uit de regio en heel Nederland kennis laten maken met artistiek hoogwaardige voorstellingen en natuur, cultuurhistorie en recreatieve mogelijkheden in ...

Kunst & cultuur
Deel

Gastheren/vrouwen voor Ubbhill (kunst en muziek evenement)

Evenement · 29 mei, 12:00 - 17:00
Rijksstraatweg, 6573 CK Beek, Nederland
Kunst & cultuur
Aanmeldingen sluiten in 3 days.
Activiteit Delen
Festival de Oversteek
#52507
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Festival-de-Oversteek/activiteiten/Gastherenvrouwen-voor-Ubbhill-kunst-en-muziek-evenement/52507 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie heeft er zin en tijd om te helpen de 1e editie van UBBhill (route met concert en exposite door Beek/Ubbergen) tot een succes te maken?

Uitgebreide omschrijving

Ik ben op zoek naar gastheren en gastvrouwen die op een van de locaties aanwezig willen zijn gedurende de dag. Daarbij hoort het ontvangen van de kunstenaars en muzikanten. Daarnaast verwelkom je het publiek, controleer je de tickets en draag je bij aan een positief en gezellig verloop van de dag.

Mijn dank is groot, en daarom zal ik gedurende de dag zo goed mogelijk voor je zorgen, met een lekkere lunch en een gezellig gezamenlijk afsluitend diner.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 3 days.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Beek > Beek Activiteiten > Festival de Oversteek > Gastheren/vrouwen voor Ubbhill (kunst en muziek evenement)

Over Festival de Oversteek

Festival De Oversteek wil een breed publiek uit de regio en heel Nederland kennis laten maken met artistiek hoogwaardige voorstellingen en natuur, cultuurhistorie en recreatieve mogelijkheden in Nijmegen-Noord. Het festival presenteert een uitgebreid en divers programma van zo'n vijf-en-twintig acts en voorstellingen op ongeveer vijftien groene en sfeervolle locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Festival De Oversteek laat artiesten en publiek kennismaken met een prachtige natuur en cultuurhistorie in een dynamisch stadsdeel.