Skip Sidebar

Over ons

Zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de veertiende editie plaats van Festival De Oversteek. Festival De Oversteek is dé culturele ontdekkingstocht langs de landschappen, polders, boomgaarden en ...

Kunst & cultuur
Deel

Gastheren/vrouwen voor Ubbhill (kunst en muziek evenement)

Event · 29 mei 2022, 12:00 - 17:00
Rijksstraatweg, 6573 CK Beek, Nederland
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Festival de Oversteek
#52507
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Festival-de-Oversteek/activiteiten/Gastherenvrouwen-voor-Ubbhill-kunst-en-muziek-evenement/52507 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie heeft er zin en tijd om te helpen de 1e editie van UBBhill (route met concert en exposite door Beek/Ubbergen) tot een succes te maken?

Uitgebreide omschrijving

Ik ben op zoek naar gastheren en gastvrouwen die op een van de locaties aanwezig willen zijn gedurende de dag. Daarbij hoort het ontvangen van de kunstenaars en muzikanten. Daarnaast verwelkom je het publiek, controleer je de tickets en draag je bij aan een positief en gezellig verloop van de dag.

Mijn dank is groot, en daarom zal ik gedurende de dag zo goed mogelijk voor je zorgen, met een lekkere lunch en een gezellig gezamenlijk afsluitend diner.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Beek > Beek Activiteiten > Festival de Oversteek > Gastheren/vrouwen voor Ubbhill (kunst en muziek evenement)

Over Festival de Oversteek

Zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de veertiende editie plaats van Festival De Oversteek. Festival De Oversteek is dé culturele ontdekkingstocht langs de landschappen, polders, boomgaarden en schuurtjes van Nijmegen-Noord. Met een piekfijn programma vol dans, theater, muziek, kunst en meer. Met smaakmakers van de toekomst, nog te ontdekken parels en diamanten in de dop.