Skip Sidebar

Over ons

Festival De Oversteek wil een breed publiek uit de regio en heel Nederland kennis laten maken met artistiek hoogwaardige voorstellingen en natuur, cultuurhistorie en recreatieve mogelijkheden in ...

Kunst & cultuur
Deel

Publieks- en artiestenbegeleiders gezocht

Evenement · 5 sep 2021, 11:00 - 18:00
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouwEvenement & festival
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Festival de Oversteek
#41568
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Festival-de-Oversteek/activiteiten/Publieks--en-artiestenbegeleiders-gezocht/41568 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Festival de oversteek zoekt publieks- en artiestenbegeleiders die het leuk vinden om het festival op 4 en/of 5 september 2021 te ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

Draag je steentje bij aan de organisatie van een creatief festival, ontmoet vele nieuwe mensen en ontdek theater, dans, beeldende kunst en muziek op de mooiste buitenlocaties in Nijmegen-Noord.


Het festival vindt plaats op zo'n 15 buitenlocaties langs de Waal in Nijmegen-Noord, denk aan boomgaarden, waalstrandjes, lokale cafeetjes, etc. op de volgende dagen (de tijden kunnen nog iets veranderen):

  • zaterdag 4 september van 18.00 tot eind van de avond
  • zondag 5 september van 11.00 tot 18.00.


Ben je nieuwsgierig geworden naar de artiesten van 2021 of die van eerdere edities? Neem dan een kijkje op de website Home (festivaldeoversteek.nl) .


De taken op locatie (alleen of samen, ligt aan de grootte van de locatie) bestaan uit:

  • ontvangen van artiesten
  • eventuele productionele vragen van artiesten oplossen (in overleg met de organisatie)
  • bezoekers wegwijs maken in het programma
  • publiek begeleiden van en naar hun zitplaatsen
  • controleren van tickets
  • zorgen dat optredens op tijd beginnen en eindigen


Zie jij het wel zitten om te zorgen dat het publiek goed begeleid wordt en dat alles in orde is zodat de artiest onbezorgd kan optreden? Heb je zin om ook zelf te genieten van kunst op een bijzondere locatie? Zie je het wel zitten om kennis te maken en na te praten met de rest van het creatieve team onder genot van een hapje en een drankje?


Meld je dan vooral bij Jenske en Denise.


Hopelijk zien we je tijdens het Festival de Oversteek 2021!Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Festival de Oversteek > Publieks- en artiestenbegeleiders gezocht

Over Festival de Oversteek

Festival De Oversteek wil een breed publiek uit de regio en heel Nederland kennis laten maken met artistiek hoogwaardige voorstellingen en natuur, cultuurhistorie en recreatieve mogelijkheden in Nijmegen-Noord. Het festival presenteert een uitgebreid en divers programma van zo'n vijf-en-twintig acts en voorstellingen op ongeveer vijftien groene en sfeervolle locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Festival De Oversteek laat artiesten en publiek kennismaken met een prachtige natuur en cultuurhistorie in een dynamisch stadsdeel.