Skip Sidebar

Over ons

Humanitas Nijmegen e.o. is er voor mensen die het om uiteenlopende redenen niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in onze activiteiten, zoals Ondersteunend Contact / Doorbreking Isolement of ...

Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel

Over Humanitas afd. Nijmegen e.o.

Humanitas Nijmegen e.o. is er voor mensen die het om uiteenlopende redenen niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in onze activiteiten, zoals Ondersteunend Contact / Doorbreking Isolement of Thuisadministratie. De hulp die geboden wordt, is tijdelijk van karakter. Onze vrijwilliger komt bij de deelnemer thuis, dus in de eigen, vertrouwde omgeving.
Humanitas-vrijwilligers werken zelfstandig vanuit de Humanitas-waarden als respect voor elkaar, vraaggericht, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid voor jezelf en voor het samenleven met anderen. De hulp die Humanitas biedt, is kosteloos en in principe voor de periode van maximaal één jaar.
In overleg met de deelnemer wordt bekeken of verdere hulp wenselijk is.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 1–2 uur/week
Nijmegen
Maatje Ondersteunend Contact
Vrijwillige maatjes van Humanitas Nijmegen Ondersteunend Contact bieden ondersteuning aan mensen die zich eenzaam voelen.Geplaatst door Humanitas afd. Nijmegen e.o.
Structureel werk · 8–10 uur/week
Nijmegen
Vrijwillig coördinator Ondersteunend Contact, Humanitas Nijmegen
Humanitas Nijmegen e.o. zoekt een vrijwillige coördinator voor het project Ondersteunend Contact, voor ongeveer 8 uur per week. Geplaatst door Humanitas afd. Nijmegen e.o.

Foto's