Skip Sidebar
IrisZorg

IrisZorg

Non-profit

Over ons

IrisZorg zet zich in voor jongeren en volwassenen die grip op hun leven willen krijgen.

OuderenArmoedebestrijdingWelzijn
Deel

Maatje met liefde voor sport kijken

Structureel werk · 1–4 uur/week
Tarweweg 20, 6534 AM Nijmegen, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
OuderenArmoedebestrijdingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IrisZorg
#30039
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/IrisZorg1/activiteiten/Maatje-met-liefde-voor-sport-kijken/30039 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een van onze cliënten zoeken we een vriendelijk en humorvol maatje die het heerlijk vindt om over sport te praten.

Uitgebreide omschrijving

Als maatje kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen in de maatschappij. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. 


Voor een vriendelijke en bescheiden man van 65 jaar zoeken wij een maatje die net als hem een passie heeft voor sport kijken. Hij vindt alles sporten interessant: voetbal, formule 1, wielrennen, etc. Hij zou het leuk vinden als hij daar met een maatje bij hem thuis over kan praten. En wellicht ook gewoon lekker samen sport kijken.


Verder zou hij ook nog graag dingen willen ondernemen. Een stukje wandelen, samen ergens biljarten (als dat coronaproof kan) of gewoon ergens een kopje koffie drinken lijkt hem erg gezellig. Ook als iemand een stuk jonger is, is dat geen enkel probleem!


Wie ben jij?


  • Je bent sociaal, gezellig en weet een gesprek gaande te houden.
  • Je bent één middag per week beschikbaar op een doordeweekse dag.
  • Je staat open in het leven en oordeelt niet snel.
  • Je kunt goed luisteren.
  • Je bent betrouwbaar.
  • Je kunt initiatief nemen en bent in staat iemand te enthousiasmeren.
  • Je bent één jaar beschikbaar. Tijden uiteraard in overleg.


Na je aanmelding als maatje volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We gaan dan samen kijken of bovenstaande cliënt goed bij je past. Daarna regelen we een eerste ontmoeting. Als het van beide kanten klikt, heb je je maatje gevonden!Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënt. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk zorgeloos kan uitvoeren. Wij zorgen voor goede begeleiding, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding.Wat doet IrisZorg?

IrisZorg is er voor (jong)volwassenen met een verslaving en/of problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg, behandeling, begeleiding, werk en activiteiten, ondersteunen we mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Daarnaast bieden we laagdrempelige opvang voor mensen zonder onderdak.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > IrisZorg > Maatje met liefde voor sport kijken

Over IrisZorg

IrisZorg zet zich in voor jongeren en volwassenen die grip op hun leven willen krijgen.