Skip Navigation
Over ons

Langer thuis in Nijmegen is de naam voor het ouderenwerk van Sterker sociaal werk (voorheen Swon het seniorennetwerk). Op deze website vindt u het aanbod voor ouderen in de gemeente Nijmegen ...

Ouderen
Deel

Wandelen met de rolstoel in Nijmegen-Oost

2–4 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
BuitenSociaal contactMaatje & buddy
LuisterenBegeleidenPraten met anderenNederlands
Ouderen
#39748
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Langer-Thuis-Nijmegen/activiteiten/Wandelen-met-de-rolstoel-in-Nijmegen-Oost/39748 om je aan te melden
SamenvattingGa je er graag op uit en zou je in het weekend een rolstoelwandeling kunnen maken met een oudere mevrouw uit Nijmegen-Oost? We zoeken iemand met een auto.
Uitgebreide omschrijving

Actievelingen opgelet! Deze oudere mevrouw zoekt iemand die wat langere wandelingen met haar wil maken. Zij is spastisch en zit in een rolstoel. Het zou heel fijn zijn voor haar om er op uit te gaan.


  • Zij woont in Nijmegen-Oost (Hunnerberg)
  • Ben je beschikbaar in het weekend, 1 keer per week? Voorkeur is vrijdag of zaterdag.
  • Beschik je over een auto waar de rolstoel opgeklapt in past, zodat jullie op termijn ook met de auto erop uit zouden kunnen?
  • Kun je je in principe vastleggen voor een jaar?

Als je wandelmaatje wordt, krijg je eerst de kans om kennis te maken en te zien of er van beide kanten een klik is. Daarna beslis je of je verder gaat. Natuurlijk weet je nooit wat er in je leven gaat gebeuren, maar we vragen je om in principe minstens een jaar maatje te blijven.


Als wandelmaatje word je begeleid door een coördinator. Zij is een vast aanspreekpunt bij ideeën en voor vragen of problemen. Je komt enkele keren per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Als nieuwe vrijwilliger nodigen we je uit voor de algemene introductiebijeenkomst waar je kennis maakt met het werk van Langer Thuis en je andere vrijwilligers en coördinatoren ontmoet.


Sterker vergoedt de reiskosten die je voor het vrijwilligerswerk maakt. Ga je voor je vrijwilligerswerk mensen vervoeren? Dan zorg je zelf voor een inzittendenverzekering.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Langer Thuis Nijmegen > Wandelen met de rolstoel in Nijmegen-Oost
Over Langer Thuis Nijmegen
Langer thuis in Nijmegen is de naam voor het ouderenwerk van Sterker sociaal werk (voorheen Swon het seniorennetwerk). Op deze website vindt u het aanbod voor ouderen in de gemeente Nijmegen overzichtelijk bij elkaar.
Praktische hulp, langer meedoen en veilig wonen
Wanneer u ouder wordt zijn sommige dagelijkse dingen minder vanzelfsprekend. Beroepskrachten en vrijwilligers van Sterker bieden dan praktische hulp, ondersteunen u bij betekenisvolle contacten en een zinvolle dagbesteding én informeren u over veilig wonen. Heeft u vragen over ouder worden? Dan kunnen u of uw naasten bij de Ouderenadviseurs of de Mantelzorgconsulenten van Sterker terecht voor informatie en advies.

#39748
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Langer-Thuis-Nijmegen/activiteiten/Wandelen-met-de-rolstoel-in-Nijmegen-Oost/39748 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)