Skip Sidebar
M-Pact

M-Pact

Vrijwilligerscentrale

Over ons

M-Pact is een organisatie die individuele burgers, burgerinitiatieven (vrijwilligers) organisaties, bedrijven en gemeente voorziet in:

Ondersteuning, matching en advies
Training en ...

Deel

Coronahulp Gemeente Enschede

Taak
Enschede, Overijssel, Nederland
Boodschappen doenSociaal contact
Activiteit Delen
M-Pact
#19390
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/M-Pact/activiteiten/Coronahulp-Gemeente-Enschede/19390 om je aan te melden

Contactpersoon

M-Pact VrijwilligersorganisatieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Biedt nu je hulp aan. Samen hebben we hart voor elkaar!

Uitgebreide omschrijving

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden, zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.


Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over M-Pact

M-Pact is een organisatie die individuele burgers, burgerinitiatieven (vrijwilligers) organisaties, bedrijven en gemeente voorziet in:

Ondersteuning, matching en advies
Training en educatie
Bevorderen van integratie, participatie en activering
De doelen zijn:

(Mede)faciliteren dat iedereen meedoet (iets doet voor de samenleving)
Stimuleren van maatschappelijk betrokken en sociaal ondernemerschap
Bijeenbrengen van burgers, maatschappelijke organisaties en bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij
M-Pact is een organisatie met een kleine, vaste formatie van ongeveer 7,6 FTE, aangevuld met 35-50 vrijwilligers en medewerkers. Ongeveer 50 docenten zijn ingeschakeld bij het uitvoeren van de educatieve activiteiten (cursussen, lezingen, themabijeenkomsten, e.d.).

Meer info of binnenlopen:

( IVM HET CORONA IS ER TIJDELIJK GEEN INLOOPMOGELIJKHEID, ZIJN WE WEL BEREIKBAAR VIA TELEFOON OF MAIL EMAIL: [email protected] / TELFOON: 053 - 4323304 )

Daarnaast ben je van harte welkom tijdens de inloopspreekuren (ma t/m vr) in de Openbare Bibliotheek Enschede (Centrum), Pijpenstraat 15. We zitten op de begane grond, achterin, links bij het punt "Taal & Meedoen".