Buurtgids - Spraakversterker

Structureel werk
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#22737
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/MAEX/p2p-activiteiten/Buurtgids---Spraakversterker/22737 om je aan te melden

Samenvatting

Voor Buurtgids zoekt 15 spraakversterkers voor buurtgidsen om 1,5 meter afstand tussen deelnemers te garanderen in corona-tijd.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over MAEX

Duizenden maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen (hierna samen genoemd sociale initiatieven) leveren een belangrijke bijdrage aan een vitale samenleving en duurzame economie. Of het nu om gehandicaptenvervoer gaat, om informele zorg, vernieuwing van onderwijs, verbouwen van streekproducten, het slim delen van auto’s, het opwekken en verdelen van energie in de wijk, dagbesteding of opleiding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en vluchtelingen, deze initiatieven zijn van grote waarde. Zij zoeken creatieve en slimme wegen om impact te maken en zij raken het leven van veel Nederlanders. Hun impact wordt nog te weinig gezien. MAEX brengt de impact van deze sociale initiatieven in beeld, en biedt hen eenvoudig toegang tot bedrijven, overheid, fondsen en particulieren.

MAEX helpt organisaties die impact willen maken passende sociale initiatieven te vinden en er mee samen te werken. Als initiatieven op een gelijkwaardige en wederkerige wijze samenwerken met deze organisaties, dan genereren we gezamenlijk veel meer sociale impact en werken we samen aan brede welvaart!