Verpleeghuis De Blinkert heeft u nodig!

Structureel werk · 4–8 uur/week
Zandvoortweg 211, 3741 BE Baarn, Nederland
Zwerfafval
OuderenBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#19610
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/PitBaarn/p2p-activiteiten/Verpleeghuis-De-Blinkert-heeft-u-nodig/19610 om je aan te melden

Samenvatting

Wie wil helpen met het schoonmaken in een verpleeghuis? Specifiek de dingen / oppervlaktes die veel aangeraakt worden, zoals bijvoorbeeld een deurkruk.

Uitgebreide omschrijving

De Blinkert, specialistisch verpleeghuis voor complexe zorg en behandeling van het Leger des Heils in Baarn zoekt met spoed mensen die willen helpen met schoonmaken.

Door het Corona virus worden er nu extra hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. De Blinkert mensen is op zoek naar mensen die willen helpen schoonmaken voor een dagdeel of dag per week.


U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Danielle Jansen; [email protected] of bellen naar 035-5412330

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Baarn > Baarn Activiteiten > PitBaarn > Verpleeghuis De Blinkert heeft u nodig!

Over PitBaarn

PitBaarn is het telefonische meldpunt voor alle vragen die voortkomen uit de Corona maatregelen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en op dinsdagavond van 19:00 - 21:00 uur. Daarnaast is PitBaarn het laagdrempelige informatie- en adviespunt voor iedereen in de gemeente Baarn in de leeftijd van 0-100+. U kunt bij Pit terecht met al uw vragen over wonen, welzijn, zorg, gezondheid, dagbesteding, werk & inkomen, opvoeden & opgroeien.