Skip Sidebar

Over ons

Stichting Hulpdienst is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan ouderen, langdurig zieken, gehandicapten en mantelzorgers in Nijmegen. Denk hierbij aan bezoek, wandelen, boodschappen, vervoer ...

OuderenWelzijn
Deel

Bezoek aan ouderen met dementie

1–3 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
NederlandsAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddy
OuderenWelzijn
Deel activiteit
#39207
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Stichting-Hulpdienst-Nijmegen/activiteiten/Bezoek-aan-ouderen-met-dementie/39207 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar vrijwilligers die hulp kunnen bieden bij het ondersteunen van mantelzorgers van mensen met dementie.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar vrijwilligers die hulp kunnen bieden bij het ondersteunen van mantelzorgers van mensen met dementie. Door uw komst kan de mantelzorger even wat tijd voor zichzelf nemen. U bezoekt 1x in de week een oudere met dementie, voor een kopje koffie en een praatje, een spelletje, een wandeling, een ritje in de auto, samen een boodschap doen. U biedt hierdoor structuur aan de week, zorgt voor een leuke afleiding en ontlast tegelijkertijd de mantelzorger (partner of kinderen). Wat we vragen is affiniteit met de doelgroep ouderen en dementie, geduld en goede communicatieve eigenschappen.


Er is bij de Hulpdienst op dit moment met name veel vraag naar vrouwelijke vrijwilligers (40+).


Heeft u interesse, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deel activiteit

Over Stichting Hulpdienst Nijmegen

Stichting Hulpdienst is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan ouderen, langdurig zieken, gehandicapten en mantelzorgers in Nijmegen. Denk hierbij aan bezoek, wandelen, boodschappen, vervoer en begeleiding naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, eenvoudig tuinonderhoud en kleine klusjes in huis.

Powered by Deed‌mob Tools ·