Skip Sidebar

Over ons

Stichting Hulpdienst is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan ouderen, langdurig zieken, gehandicapten en mantelzorgers in Nijmegen. Denk hierbij aan bezoek, wandelen, boodschappen, vervoer ...

OuderenWelzijn
Deel

Met schoffel, snoeisnaar en schep...

Een dag · 2–4 uur
Nijmegen, Gelderland, Nederland
BuitenTuinierenMaatje & buddySociaal contactOndersteunend werk
OuderenWelzijnNatuur & Milieu
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#39811
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Stichting-Hulpdienst-Nijmegen/activiteiten/Met-schoffel-snoeisnaar-en-schep/39811 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Maak jij mevrouw Hendriks of meneer Janssen weer trots op hun tuin? Deze mensen, en vele anderen in Nijmegen kunnen het helaas niet meer zelf.

Uitgebreide omschrijving

Ieder jaar krijgen wij veel hulpvragen van mensen die niet meer zelf hun tuintje kunnen onderhouden, bijvoorbeeld vanwege ouderdom, handicap of ziekte. Deze mensen wonen in Nijmegen en hebben niet de mogelijkheid om terug te vallen op omgeving of betaalde hulp. Het gaat om eenvoudig tuinonderhoud, zoals onkruid wieden en licht snoeiwerk. Meestal onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje met een dankbaar persoon. Mensen kunnen per seizoen (april-oktober) 3 keer hulp vragen en het werk is over het algemeen in 3 uurtjes per keer te doen. Dit mag je, maar hoef je zeker niet wekelijks bij verschillende mensen te doen. Jij kunt zelf aan ons aangeven hoeveel tijd jij beschikbaar hebt.

Met 3 keer 3 uurtjes hulp van jou kan de tuin van deze mensen een heel seizoen weer mooi blijven bloeien en groeien. Je hoeft geen tuinspecialist te zijn, hoor. Enkele groene vingers, gezonde zin om buiten bezig te willen zijn en een glimlach, zijn het voornaamste.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Hulpdienst Nijmegen

Stichting Hulpdienst is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan ouderen, langdurig zieken, gehandicapten en mantelzorgers in Nijmegen. Denk hierbij aan bezoek, wandelen, boodschappen, vervoer en begeleiding naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, eenvoudig tuinonderhoud en kleine klusjes in huis.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)