Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

Coronavirus
Deel

Bellende Reporter " Vrijwilliger Centraal"

Een dag · Flexibel
Lochem, Gelderland, Nederland
Coronavirus
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#21210
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem/activiteiten/Bellende-Reporter--Vrijwilliger-Centraal/21210 om je aan te melden

Samenvatting

De Vrijwilligerscentrale schrijft wekelijks een rubriek in de Berkelbode “Vrijwilliger Centraal” waarin we een vrijwilliger uit de gemeente Lochem interviewen.

Uitgebreide omschrijving

Interviewen doen we met een redactieteam van vrijwilligers. We zijn voor de Corona-periode op zoek naar versterking. We zoeken iemand die het leuk vindt om mensen te interviewen die zich nu op een bijzondere manier inzetten in Coronatijd. En daarbij op zoek te gaan naar het verhaal van de vrijwilliger zelf.

Wij zoeken

·        een interviewer die via videobellen of op gepaste afstand kan interviewen

·        Een schrijftalent

·        Iemand die het leuk vind om zelf ook op onderzoek uit te gaan naar een geschikte kandidaat voor het interview.

We vragen je om gemiddeld 2 interviews te doen per maand. Maar meer mag natuurlijk ook.

We bieden gezelligheid op afstand 😊 en SWL is een leuke enthousiaste organisatie waarin we veel aandacht hebben voor onze vrijwilligers en mogelijkheden om je extra te scholen in je vrijwilligersvak.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Lochem > Lochem Activiteiten > Stichting Welzijn Lochem > Bellende Reporter " Vrijwilliger Centraal"

Over Stichting Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)