Skip Sidebar

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

Deel

Belteam sociaal contact

Taak
Lochem, Gelderland, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Welzijn Lochem
#19399
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem/activiteiten/Belteam-sociaal-contact/19399 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

#coronahulplochem is een initiatief van Stichting Welzijn Lochem waarin we mensen die hulp nodig hebben of hulp willen bieden met elkaar in contact brengen.

Uitgebreide omschrijving

In het belteam sociaal contact bel je regelmatig dezelfde persoon voor een praatje, onderhouden sociaal contact en signaleren als er eventueel meer ondersteuning nodig is.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.