Skip Sidebar

Over ons

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar, is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid ...

OuderenZorgWelzijn
Deel

Creatieve activiteiten maatje

Structureel werk · 2–4 uur/week
Graspieperhof 166, 6541 NN Nijmegen, Nederland
Activiteiten begeleidenCreatiefHandwerken
Ouderen
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Terra ZZG zorggroep
#47956
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Terrra-ZZG-zorggroep/activiteiten/Creatieve-activiteiten-maatje/47956 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Schilderen, knutselen, textiele werkvorm, van alles is mogelijk. Een op een begeleid je mevrouw of meneer die geniet van de deze bezigheden.

Uitgebreide omschrijving

In ons huis wonen een aantal mensen die het heerlijk vinden om met de handen bezig te zijn. Het gaat allemaal niet zo makkelijk als vroeger en daarom kies je een werkvorm uit die met een beetje begeleiding goed gaat. Hierbij wordt je geholpen door de coördinator welzijn. Afhankelijk van de werkvorm waar je affiniteit mee hebt wordt je gekoppeld aan een bewoner.

Hoe ziet je bezoek er dan uit: je maakt eerst even contact met de woonbegeleider die jou verteld hoe het vandaag met mevrouw Janssen gaat. Daarna verzamel je de spullen die je vanmiddag nodig hebt. Samen met mevrouw Janssen ga je naar haar kamer. Vorige week hebben jullie plaatjes van boerderijdieren uit tijdschriften gescheurd. Vandaag wil je een landschap schilderen waar de boerderijdieren volgende week opgeplakt kunnen worden.

Hoe kan een bezoek er ook uit zien: na het contact met de woonbegeleider pak je de benodigde spullen. Samen met mevrouw de Vries ben je bezig om met vilt en knoopjes een bloeiende boom te maken. Hiermee zijn jullie al een aantal weken bezig. Met een lekker muziekje op de achtergrond en een kopje thee bij de hand.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Terra ZZG zorggroep

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar, is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid. De bewoners met dementie mogen zijn wie ze zijn. Ieder mens is uniek. Zorg en activiteiten stemmen we af op individuele wensen en behoeften.