Skip Navigation
Over ons

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar. Is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid ...

Ouderen
Deel

Creatieve kok

2 uur/week
Graspieperhof 166, 6541 NN Nijmegen, Nederland
Koken & etenOndersteunend werk
Koken
Ouderen
5 plaatsen over.
#39499
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Terrra-ZZG-zorggroep/activiteiten/Creatieve-kok/39499 om je aan te melden
SamenvattingKook jij graag? Vind je het leuk om woonbegeleiders hierin te ondersteunen? Dat zou heel gaaf zijn.
Uitgebreide omschrijving

In de woning van Terra wonen 7 mensen met dementie. Door het soms best ingewikkelde gedrag van de bewoners, hebben de woonbegeleiders niet altijd tijd om rustig te koken. Daarom zijn we op zoek naar jou! Iemand die een smakelijke maaltijd op tafel kan zetten voor een groep. Er is een menu en de boodschappen zijn al gedaan. Jij hoeft het dus alleen om te toveren in iets lekkers.


De bewoners gaan rond 17:15 / 17:30 uur aan tafel. Dus vanaf een uur of 16:00 kun je starten. Het zou fijn zijn als je één of twee keer in de week kunt komen koken. En vind je het gezellig om mee te eten? Dat kan natuurlijk ook! Je bent van harte welkom.


Hoe kom ik er?
Over Terrra ZZG zorggroep
Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar. Is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid. De bewoners met dementie mogen zijn wie ze zijn. Ieder mens is uniek. Zorg en activiteiten stemmen we af op individuele wensen en behoeften.
5 plaatsen over.
#39499
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Terrra-ZZG-zorggroep/activiteiten/Creatieve-kok/39499 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)