Skip Sidebar

Over ons

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar, is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid ...

OuderenZorgWelzijn
Deel

Duo activiteitenbegeleider

Structureel werk · 2–4 uur/week
Graspieperhof 166, 6541 NN Nijmegen, Nederland
HulpverleningNederlandsCoördinerenAdvies & MentoringSociaal contactActiviteiten begeleidenZorg
Ouderen
Activiteit Delen
Terra ZZG zorggroep
#44377
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Terrra-ZZG-zorggroep/activiteiten/Duo-activiteitenbegeleider/44377 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij liever samen met een vriend(in) of studiegenoot vrijwilligerswerk doen? Dat kan! Kom samen en kies een activiteit waar jullie affiniteit mee hebben.

Uitgebreide omschrijving

Eenvoudige creatieve activiteiten, een mannensoos, klassieke muziek luistergroep, sjoel- of bingoclub, voorleesgroep, tuin- en natuurgroep, filmclub. Zoals je leest, er is van alles mogelijk. En misschien hebben jullie een activiteit in gedachten die hierboven nog niet staat. Het gaat bij onze doelgroep altijd om goed contact met elkaar en een fijne tijd met elkaar. De activiteiten zijn een middel daartoe.


Je wordt geïntroduceerd en begeleid bij de doelgroep. Na een aantal keren kunnen jullie de activiteit zelfstandig draaien.


Ben je geduldig, kun je rust brengen, het gesprek op gang houden, heb je oog voor veiligheid? Kom dan eens praten!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Terra ZZG zorggroep > Duo activiteitenbegeleider

Over Terra ZZG zorggroep

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar, is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid. De bewoners met dementie mogen zijn wie ze zijn. Ieder mens is uniek. Zorg en activiteiten stemmen we af op individuele wensen en behoeften.