Skip Sidebar

Over ons

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar. Is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid ...

Ouderen
Deel

Fietsen op de riskja met Terra-oudere

2–3 uur/week
Graspieperhof 166, 6541 NN Nijmegen, Nederland
Sociaal contactBestuur
Ouderen
Deel activiteit
#27167
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Terrra-ZZG-zorggroep/activiteiten/Fietsen-op-de-riskja-met-Terra-oudere/27167 om je aan te melden

Samenvatting

Eén oudere met dementie gaat met jou mee op de riksja van Fietsen Alle Jaren. Jij zit naast deze oudere en zorgt ervoor dat de oudere zich prettig voelt.

Uitgebreide omschrijving

Voor dit project werken we samen met stichting Fietsen Alle Jaren. Op een riskja ga je er samen op uit. Je neemt de oudere mee in wat er gebeurt; afslaan, een drempel over, dat soort dingen. Je wijst de oudere ook op de dingen die te zien zijn. Vaak komt daar een mooi gesprek uit voort.

Bewoners vinden dit uitstapje heerlijk. Alleen als het heel hard regent gaat het niet door. Het gaat om de dinsdagochtend.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Terra ZZG zorggroep > Fietsen op de riskja met Terra-oudere

Over Terra ZZG zorggroep

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar. Is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid. De bewoners met dementie mogen zijn wie ze zijn. Ieder mens is uniek. Zorg en activiteiten stemmen we af op individuele wensen en behoeften.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)