Skip Sidebar

Over ons

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar, is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid ...

OuderenZorgWelzijn
Deel

Wandelbegeleider

Structureel werk · 1 uur/week
Graspieperhof 166, 6541 NN Nijmegen, Nederland
BegeleidingSociaal contactBuiten
Ouderen
Activiteit Delen
Terra ZZG zorggroep
#42046
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Terrra-ZZG-zorggroep/activiteiten/Wandelbegeleider/42046 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen wandelen met mensen met dementie.

Uitgebreide omschrijving

Even eruit, even een rondje om of iets verder. Heerlijk vinden onze bewoners dat! De zon op je gezicht, de wind even door je haren. Even in een andere omgeving zijn.

Je duwt de rolstoel of loopt met iemand aan de arm, maakt gezellig contact en wijst de oudere op de dingen die je tegenkomt tijdens de wandeling. Je kunt maatje worden van iemand of (in overleg met de woonbegeleiders) steeds met iemand anders naar buiten nemen.

Je bent geïnteresseerd in ouderen, geduldig en kunt genieten van kleine dingen. Je hebt voldoende kracht om een rolstoel te duwen. Kunt goed luisteren en hebt ook voor hoe het gaat met de oudere tijdens het wandelen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Terra ZZG zorggroep

Het sociale karakter van het Waterkwartier is voelbaar in Terra. Iedereen kent elkaar, is recht door zee en heeft het hart op de tong. In Terra heerst een huiselijke sfeer met ouderwetse gezelligheid. De bewoners met dementie mogen zijn wie ze zijn. Ieder mens is uniek. Zorg en activiteiten stemmen we af op individuele wensen en behoeften.