Skip Sidebar
Thuisgekookt

Thuisgekookt

Non-profit

Over ons

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en ...

OuderenZorg & WelzijnCoronavirus
Deel

'HOLLANDSE POT' HOBBYKOKS GEZOCHT!

1–4 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
OuderenZorg & WelzijnCoronavirus
Deel activiteit
#39135
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Thuisgekookt/activiteiten/HOLLANDSE-POT-HOBBYKOKS-GEZOCHT/39135 om je aan te melden

Samenvatting

Kook jij de komende tijd een stamppotje extra voor een van je buurtgenoten?

Uitgebreide omschrijving

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten met elkaar door middel van een warme maaltijd. Hierdoor kunnen (kwetsbare) buurtgenoten genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt. In praktijk zijn dit vaak mensen die die hulp ook echt goed kunnen gebruiken. Mensen die vereenzamen, mensen die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken of mensen die tijdens deze gekke corona tijd, liever zo min mogelijk buiten komen.

Wij zoeken daarvoor nu mensen die de komende tijd graag 1 of 2 keer per week een warme maaltijd, zoals een bordje Hollandse pot, nasi of spaghetti bij een buurtgenoot langs willen brengen. Jij kookt thuis voor jezelf en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) een portie extra naar een vaste buurtgenoot.

Lijkt het jou ook leuk om eenmalig of op vaste basis voor een buurtgenoot te koken? Neem dan contact met ons op via een bericht!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Thuisgekookt > 'HOLLANDSE POT' HOBBYKOKS GEZOCHT!

Over Thuisgekookt

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en daardoor niet graag buiten komt of omdat je tijdelijk in quarantaine zit? Of is er een andere reden waardoor koken niet (iedere dag) lukt? Vul dan het formulier op onze website in of bel ons. Iemand van Stichting Thuisgekookt belt je zo snel mogelijk om te bespreken wat je precies nodig hebt en gaat meteen voor je op zoek.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)