Skip Sidebar
Thuisgekookt

Thuisgekookt

Non-profit

Over ons

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en ...

OuderenWelzijn
Deel

Kook jij een lekkere maaltijd voor een buurtgenoot?

Structureel werk
Nijmegen, Gelderland, Nederland
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Thuisgekookt
#28608
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Thuisgekookt/activiteiten/Kook-jij-een-lekkere-maaltijd-voor-een-buurtgenoot/28608 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om te koken en maak je graag een buurtgenoot blij met een lekkere maaltijd? Meld je aan bij stichting Thuisgekookt!

Uitgebreide omschrijving

Koken via Thuisgekookt kan op verschillende manieren. Als thuiskok kun je zelf maaltijden aanbieden op een moment dat het jou uitkomt. Daarnaast benaderen we jou als iemand bij jou in de buurt hulp zoekt en graag regelmatig maaltijden van jou zou willen ontvangen. Per verzoek kun je kijken of jij die buurtgenoot kunt helpen of niet. Thuisgekookt is een platform voor hobby koks die tegen een vergoeding van de kostprijs maaltijden willen delen en graag iets voor een buurtgenoot betekenen. Als je een thuiskok account aanmaakt zit je nergens aan vast en helpen we je vervolgens vanzelf op weg, dus dit is een goede eerste stap.


Ga naar onze website en maak direct een account aan!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

đź’¸ Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Thuisgekookt > Kook jij een lekkere maaltijd voor een buurtgenoot?

Over Thuisgekookt

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en daardoor niet graag buiten komt of omdat je tijdelijk in quarantaine zit? Of is er een andere reden waardoor koken niet (iedere dag) lukt? Vul dan het formulier op onze website in of bel ons. Iemand van Stichting Thuisgekookt belt je zo snel mogelijk om te bespreken wat je precies nodig hebt en gaat meteen voor je op zoek.