Skip Sidebar

Thuisgekookt

Non-profit

Over ons

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en ...

OuderenWelzijn
Deel

Kook jij vegetarisch en wil je een ander helpen?

Structureel werk · Flexibele uren
Nijmegen, Gelderland, Nederland
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Thuisgekookt
#39136
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Thuisgekookt/activiteiten/Kook-jij-vegetarisch-en-wil-je-een-ander-helpen/39136 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kook jij graag en vind je het leuk een extra portie te maken voor een buurtgenoot? Meld je dan aan bij Thuisgekookt als hobbykok!

Uitgebreide omschrijving

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten met elkaar door middel van een warme maaltijd. Hierdoor kunnen (kwetsbare) buurtgenoten genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt. In praktijk zijn dit vaak mensen die die hulp ook echt goed kunnen gebruiken. Mensen die vereenzamen, mensen die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken of mensen die tijdens deze gekke Corona tijd liever zo min mogelijk buiten komen.


Wij zoeken daarvoor nu mensen die de komende tijd 1 of 2 keer per week een warme maaltijd kunnen koken, zoals een heerlijke vegetarische maaltijd. Jij kookt thuis voor jezelf en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) een portie extra naar een vaste buurtgenoot.


Lijkt het jou ook leuk om eenmalig of op vaste basis voor een buurtgenoot te koken? Neem dan contact met ons op via een bericht!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Thuisgekookt > Kook jij vegetarisch en wil je een ander helpen?

Over Thuisgekookt

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en daardoor niet graag buiten komt of omdat je tijdelijk in quarantaine zit? Of is er een andere reden waardoor koken niet (iedere dag) lukt? Vul dan het formulier op onze website in of bel ons. Iemand van Stichting Thuisgekookt belt je zo snel mogelijk om te bespreken wat je precies nodig hebt en gaat meteen voor je op zoek.