Skip Sidebar

Over ons

Tulpenactie 2.0 - Vrijdag 27 maart 2020
De tulpen rollen 's ochtends bij de kweker van de band en zijn voor u 's middags beschikbaar na 13:00 uur. Let op! U dient zich telefonisch aan te melden voor ...

Deel

Over Tulpenactie Baarn

Tulpenactie 2.0 - Vrijdag 27 maart 2020
De tulpen rollen 's ochtends bij de kweker van de band en zijn voor u 's middags beschikbaar na 13:00 uur. Let op! U dient zich telefonisch aan te melden voor een specifiek tijdstip, op nummer 06-55 76 73 73 (Gerda Kosmeier). Zij zal u ook de locatie (een prive oprit) melden. De locatie zal goed bereikbaar zijn en voldoet aan de nu geldende RIVM voorschriften. Ook zullen wij u vragen bij aankomst op de locatie uw handen te desinfecteren (desinfectiezeep is aanwezig). Wij laten per aanmelding 1 persoon toe.

Logistiek worden wij gesteund door: Johan Bruinekool namens Stage and Studio Light

Deze Tulpenactie 2.0 betreft een particulier initiatief van Mariska de Koning en Gerda Kosmeier. Een donatie waarderen wij zeer.
De eerste ronde, afgelopen dinsdag, is gesponsord door Centrum winkeliers en ondernemers Baarn en door een betrokken Baarnaar.

Tot donderdag 26 maart a.s. 19:00 uur, kunt u zich aanmelden voor een of meerdere bosjes tulpen.
Mochten er omstandigheden zijn waarin aanmelder geenszins in de gelegenheid is af te halen noch een (gezond) familielid hebben die dit kan doen, zijn wij uiteraard bereid bij een enkel adres in Baarn te bezorgen.