Skip Sidebar
VCUtrecht

VCUtrecht

Non-profit

Over ons

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Coronahulp in Utrecht Kanaleneiland en Transwijk

Een dag · 0–2 uur
Utrecht, Utrecht, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel activiteit
#19374
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/VCUtrecht-1/activiteiten/Coronahulp-in-Utrecht-Kanaleneiland-en-Transwijk/19374 om je aan te melden

Contactpersoon

Noortje van Tienen- van der MeerStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden, zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.


Samen houden we onze stad sterk. Bied hulp aan in de buurt Leidsche Rijn,Vleuten - de Meern door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > VCUtrecht > Coronahulp in Utrecht Kanaleneiland en Transwijk

Over VCUtrecht

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp willen bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Om al deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen ondersteunt de Vrijwilligerscenrrale Utrecht met deze pagina. Stel hier jouw hulpvraag of bied jouw hulp aan!

OVER VC UTRECHT
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)