Skip Sidebar

VCUtrecht

Non-profit

Over ons

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Coronahulp in Utrecht Overvecht

Taak
Utrecht, Utrecht, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
VCUtrecht
#19403
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/VCUtrecht-1/activiteiten/Coronahulp-in-Utrecht-Overvecht/19403 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden, zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.


Samen houden we onze stad sterk. Bied hulp aan in de wijk Overvecht door

  • boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen;
  • te passen op de kinderen van doktoren, verpleegkundigen en anderen;
  • te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.
  • hond uitlaten voor iemand die dat zelf niet kan
  • samen een wandeling te maken, mits je op minimaal 1,5 meter afstand blijft en allebei geen klachten hebt;
  • tuin opknappen voor iemand die dat niet (meer) kan.


Let op:

  • VC Utrecht is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor wat er uit deze contacten komt of wat er tussen hulpvrager en hulpgever gebeurt.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > VCUtrecht > Coronahulp in Utrecht Overvecht

Over VCUtrecht

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp willen bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Om al deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen ondersteunt de Vrijwilligerscenrrale Utrecht met deze pagina. Stel hier jouw hulpvraag of bied jouw hulp aan!

OVER VC UTRECHT
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.