Skip Sidebar

VCUtrecht

Non-profit

Over ons

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Help een wijkbewoner

Structureel werk · 1 uur/week
Vleuten, Utrecht, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
VCUtrecht
#20393
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/VCUtrecht-1/activiteiten/Help-een-wijkbewoner/20393 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Islamotisch Cultureel Centrum Leidsche Rijn organiseert ‘Help elkaar’ waarbij vrijwilligers gekoppeld worden aan wijkbewoners voor allerlei diensten.

Uitgebreide omschrijving

Het ICCLR organiseert de actie ‘Help elkaar’ waarbij vrijwilligers gekoppeld worden aan wijkbewoners voor allerlei diensten: helpen door boodschappen te doen, medicijnen op te halen of een luisterend oor te bieden. 

Hoe kom ik er?

Diverse locaties in Leidsche Rijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over VCUtrecht

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp willen bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Om al deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen ondersteunt de Vrijwilligerscenrrale Utrecht met deze pagina. Stel hier jouw hulpvraag of bied jouw hulp aan!

OVER VC UTRECHT
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.