Skip Sidebar
VCUtrecht

VCUtrecht

Non-profit

Over ons

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Koerier

Project (Tijdelijk) · 4 uur/week · Start vanaf 21 apr 2020
Bemuurde Weerd Oostzijde, Bemuurde Weerd Oostzijde, Utrecht, Utrecht 3514 AT, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
VCUtrecht
#21720
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/VCUtrecht-1/activiteiten/Koerier/21720 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help mee om kwetsbare Utrechters een warme maaltijd te bezorgen

Uitgebreide omschrijving

Een aantal bedrijven in Utrecht hebben hun bedrijfskantine beschikbaar gesteld om te koken voor Utrechters die niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen tijdens de coronacrisis. Dat kunnen o.a. eenzame ouderen, verstandelijk gehandicapten en dak -en thuislozen e.d. zijn.


Iedere dag worden er op verschillende plekken maaltijden bereid die naar verschillende organisaties gebracht moeten worden.


Heb jij een auto en vind je het leuk om mee te helpen? Iedere werkdag zoeken we een koerier die een rondje door Utrecht kan maken om het eten op verschillende plekken op te halen en te bezorgen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over VCUtrecht

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp willen bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Om al deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen ondersteunt de Vrijwilligerscenrrale Utrecht met deze pagina. Stel hier jouw hulpvraag of bied jouw hulp aan!

OVER VC UTRECHT
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.