Skip Sidebar

VCUtrecht

Non-profit

Over ons

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Red mensenlevens: naai mondkapjes voor medewerkers zorginstelling

Taak
Vanuit huis
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
VCUtrecht
#20863
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/VCUtrecht-1/activiteiten/Red-mensenlevens-naai-mondkapjes-voor-medewerkers-zorginstelling/20863 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij kan wat doen. Naai mondkapjes van een lapje stof dat jij nog thuis hebt liggen. Jouw hulp is hard nodig!

Uitgebreide omschrijving

Net als andere zorgorganisaties, kampt ook AxionContinu met een dreigend tekort aan mondkapjes. Bij cliënten die besmet zijn met coronavirus of bij een vermoeden van een besmetting gebruiken de medewerkers altijd professionele beschermingsmiddelen die het RIVM voorschrijft.


Maar om kwetsbare ouderen te beschermen willen ze uit voorzorg ook bij andere - niet besmette cliënten - een mondkapje dragen. Op dit moment zijn er echter niet genoeg professionele kapjes voorradig om dit te kunnen doen.


Hoe je het mondkapje dient te naaien en verdere uitleg zal ik jou toesturen per mail zodra je je aangemeld hebt!

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over VCUtrecht

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Vooral voor de groepen mensen die minder zelfredzaam zijn. Er is veel behoefte aan hulp maar er zijn ook veel mensen die heel graag hulp willen bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Om al deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen ondersteunt de Vrijwilligerscenrrale Utrecht met deze pagina. Stel hier jouw hulpvraag of bied jouw hulp aan!

OVER VC UTRECHT
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.