Skip Sidebar

Volt Nederland

Club, vereniging of andere

Over ons

Volt is een pan-Europese positieve politieke beweging, gericht op het veranderen van de manier waarop politiek wordt bedreven en het vormgeven van de toekomst van Europa! Een beweging die zich inzet ...

Deel

Over Volt Nederland

Volt is een pan-Europese positieve politieke beweging, gericht op het veranderen van de manier waarop politiek wordt bedreven en het vormgeven van de toekomst van Europa! Een beweging die zich inzet voor de versterking van het Europa dat wij allen delen.

Door samen te werken kunnen we Europa vormgeven tot een verenigd Europa, met de hoogste normen op het gebied van milieu, mens en sociale ontwikkeling. Een Europa waar haar burgers en inwoners in staat zijn hun ware potentieel te ontwikkelen en over de nodige instrumenten beschikken om hun samenlevingen vorm te geven.

Door middel van een grassroots benadering van de politiek en het organiseren van gemeenschapsinitiatieven verbinden we gemeenschappen met elkaar en stelen we ze in staat om te handelen. En dat is precies waar deze crisis om vraagt. Laten we onze mentaliteit samen omzetten in actie!

Foto's