Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag ...

CoronavirusMensen met een beperkingOuderen
Deel

Breng jij een hulpvrager met de auto ergens heen?

Een dag · 2–4 uur
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
CoronavirusMensen met een beperkingOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#22637
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Vrijwilligerspunt-Westfriesland/activiteiten/Breng-jij-een-hulpvrager-met-de-auto-ergens-heen/22637 om je aan te melden

Samenvatting

Nu (para) medische behandelingen en andere contactberoepen weer worden weer hervat moeten mensen af en toe weer naar het ziekenhuis, tandarts, fysio of kapper.

Uitgebreide omschrijving

De Autodienst van Wonen Plus/MEE & De Wering in Hoorn biedt deze mogelijkheid door vrijwillige chauffeurs in te zetten met hun eigen auto. Veel van deze vrijwilligers behoren zelf tot de risicogroep en kunnen daarom niet worden ingezet. Ze zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die gedurende de corona periode kunnen worden ingezet bij vervoersvragen.


Door gebruik te maken van een autoflexscherm kunnen passagiers op veilige wijze worden vervoerd in een privé auto en mag dit ook, ook als de passagier niet tot het huishouden van de chauffeur behoort.

De autodienst heeft deze schermen beschikbaar voor de vrijwillige chauffeurs. De inzet gebeurt volledig via RIVM richtlijnen.


De Autodienst rijdt op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Met uitzondering van de feestdagen en bijzonder slecht weer. De passagier betaalt hiervoor een kleine onkostenvergoeding, contant aan de chauffeur.


Je woont in Hoorn en beschikt uiteraard over een geldig rijbewijs B en een auto die geschikt is om passagiers achterin te vervoeren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Vrijwilligerspunt Westfriesland > Breng jij een hulpvrager met de auto ergens heen?

Over Vrijwilligerspunt Westfriesland

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)