Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag ...

Mensen met een beperkingOuderen
Deel

Gezocht: vrijwillige gastvrouwen en gastheren voor Bibliotheek Hoorn

Structureel werk · 3–4 uur/week
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
Mensen met een beperkingOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerspunt Westfriesland
#22403
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Vrijwilligerspunt-Westfriesland/activiteiten/Gezocht-vrijwillige-gastvrouwen-en-gastheren-voor-Bibliotheek-Hoorn/22403 om je aan te melden

Contactpersoon

Bemiddeling Vrijwilligerspunt.comStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De Bibliotheek Hoorn is op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren vanwege de verruimingen van de Corona-maatregelen!

Uitgebreide omschrijving

De Bibliotheek Hoorn is op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren vanwege de verruimingen van de Corona-maatregelen! Na acht weken mogen de bibliotheekdeuren weer open! Om de primaire dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen, is de Bibliotheek Hoorn op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren voor de heropening van onze vestigingen. We willen dat de bezoekers zich welkom en prettig te voelen in de bibliotheek. Als gastvrouw of gastheer werk je samen met het team medewerkers Publieksservice van de bibliotheek. Ieder heeft een eigen rol. Als gastvrouw of gastheer - signaleer je bij de bezoeker wanneer er vragen of problemen zijn; - verwijs je bezoekers naar de balie waar een collega vragen beantwoordt; - hou je in de gaten hoe het bibliotheekbezoek loopt; - zorg je ervoor dat de bezoekers van de bibliotheek gezien en gehoord worden; Er is besloten om de vestigingen afwisselend te openen volgens vaste tijden, maandag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 15 uur: Dag Locatie Dienst 1 Dienst 2 Maandag Centrale Bibliotheek 10.00 – 13.00 13.00 – 17.00 Dinsdag Bibliotheek Risdam 10.00 – 13.00 13.00 – 17.00 Woensdag Bibliotheek Kersenboogerd 10.00 – 13.00 13.00 – 17.00 Donderdag Centrale Bibliotheek 10.00 – 13.00 13.00 – 17.00 Vrijdag Bibliotheek Risdam 10.00 – 13.00 13.00 – 17.00 Zaterdag Centrale Bibliotheek 10.00 – 17.00 Zaterdag Bibliotheek Kersenboogerd 10.00 – 17.00 Wil je ons helpen om de heropening zo goed mogelijk te laten verlopen? De Bibliotheek Hoorn houdt zich aan de RIVM-maatregelen en aan de protocollen van de brancheorganisatie van openbare bibliotheken. 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Vrijwilligerspunt Westfriesland > Gezocht: vrijwillige gastvrouwen en gastheren voor Bibliotheek Hoorn

Over Vrijwilligerspunt Westfriesland

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen.