Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag ...

Mensen met een beperkingOuderen
Deel

Huiswerkbegeleiding in vreemde taal

Structureel werk
Vanuit huis
Mensen met een beperkingOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerspunt Westfriesland
#21712
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Vrijwilligerspunt-Westfriesland/activiteiten/Huiswerkbegeleiding-in-vreemde-taal/21712 om je aan te melden

Contactpersoon

Bemiddeling Vrijwilligerspunt.comStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar anderstalige vrijwilligers die aan de slag willen om kinderen en jongeren online te begeleiden bij hun huiswerk.

Uitgebreide omschrijving

Spreek jij Pools, Frans, Tigrinya, Arabisch of Engels? Wij zijn op zoek naar anderstalige vrijwilligers die aan de slag willen om kinderen en jongeren online te begeleiden bij hun huiswerk. Voor gezinnen met een andere etnische achtergrond en een andere taal is dat namelijk extra lastig. Wij zoeken vrijwilligers voor een gezin met 2 kinderen (groep 6 en 8) met een Poolse achtergrond, één leerling met een Franse achtergrond en een leerling met een Eritrese achtergrond. In Eritrea wordt onderwezen in het Tigrinya, ook spreken zij Arabisch en Engels. Beheers jij een van deze talen en ben je (oud)leerkracht of Pabostudent? Reageer dan op deze vacature! 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vrijwilligerspunt Westfriesland

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen.