Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag ...

CoronavirusMensen met een beperkingOuderen
Deel

Recreatie in eigen tuin, zorg jij dat dit (weer) kan?

Een dag · 2–4 uur
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
CoronavirusMensen met een beperkingOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#20888
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Vrijwilligerspunt-Westfriesland/activiteiten/Recreatie-in-eigen-tuin-zorg-jij-dat-dit-weer-kan/20888 om je aan te melden

Samenvatting

De lente is in volle gang en we willen naar buiten! Thuis recreëren is een must, niet iedereen kan zijn eigen tuin voorjaarsklaar krijgen. Help jij een dagdeel?

Uitgebreide omschrijving

Omdat we zoveel mogelijk thuis zijn, wordt het belangrijk om de buitenruimte voorjaarsklaar te maken.


Veel ouderen hebben een tuintje waar ze graag in vertoeven om de zonnestralen op te pikken, lekker buiten te zijn en voor een praatje over de schutting met de buren.

Voordat de meubeltjes weer neergezet kunnen worden, moet er gesnoeid worden, oud blad verzameld en een flinke bezem door de tuin. Misschien zelf een paar gezellige perkplantjes geplant worden.


Wil jij iemand helpen door een paar uur/dagdeel je groene vingers uit de mouwen te steken? Reageer dan op deze vacature.


Deze vacature is in samenwerking met Wonen Plus Hoorn. Wanneer je reageert, zullen zij de verdere match verzorgen. We vragen dan ook je toestemming om je gegevens aan hen te verstrekken.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Vrijwilligerspunt Westfriesland > Recreatie in eigen tuin, zorg jij dat dit (weer) kan?

Over Vrijwilligerspunt Westfriesland

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)