Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag ...

Mensen met een beperkingOuderen
Deel

Telefonisch contact met heren met dementie

Taak · 0–2 uur
Vanuit huis
Sociaal contact
Mensen met een beperkingOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerspunt Westfriesland
#22261
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Vrijwilligerspunt-Westfriesland/activiteiten/Telefonisch-contact-met-heren-met-dementie/22261 om je aan te melden

Contactpersoon

Bemiddeling Vrijwilligerspunt.comStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zij hebben interesse in het praten over de oorlog, en alles wat daar mee te maken heeft.

Uitgebreide omschrijving

Het zou fijn zijn als vrijwilligers deze heren met dementie willen bellen en met name naar hun verhalen over de oorlog willen luisteren. Dit om de eenzaamheid te bestrijden. Het is belangrijk dat de vrijwilligers goed kunnen luisteren, interesse in dit onderwerp hebben, begrip hebben voor mensen met dementie en een gezellig gesprek kunnen voeren. De heren kunnen ( nog) redelijk goed spreken. Een woont in Hoorn, de ander in Westwoud.

 

Wanneer de mogelijkheid weer komt om mensen te bezoeken, zou het fijn zijn als ze dit ook willen doen. Maar in eerste instantie gaat het om bellen.


Deze vacature is in samenwerking met Mee & de Wering. Wanneer je reageert, zullen zij de verdere match verzorgen. We vragen dan ook je toestemming om je gegevens aan hen te verstrekken.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vrijwilligerspunt Westfriesland

Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk. Met coronahelpers.nl werken wij nauw samen met maatschappelijke organisaties en andere lokale initiatieven in Westfriesland om vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen.