Skip Sidebar

Over ons

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in ...

Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Deel

Docent sport en beweging

Structureel werk · 2 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenSport
Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Activiteit Delen
Wereldvrouwenhuis
#46026
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Wereldvrouwenhuis/activiteiten/Docent-sport-en-beweging/46026 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Welke vrouw wil samen met een andere vrijwilligster elke vrijdagochtend een sportieve activiteit organiseren voor de bewoonsters van het Wereldvrouwenhuis?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een vrijwilligster die een keer per week, op vrijdagochtend, een sportactiviteit wil begeleiden. Je doet dit samen met een andere vrijwilligster.

Sport, bewegen en ontspanningsoefeningen zijn belangrijk voor het welbevinden. Dat geldt zeker voor de bewoonsters van het Wereldvrouwenhuis. Zij hebben vaak te maken met allerlei lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten en met stress en onzekerheid. De activiteit kan plaatsvinden in de tuin van het Wereldvrouwenhuis. In het huis is een zolder met yogamatjes.

Heb je ervaring met sport en bewegingslessen en wil je de vrouwen enthousiast maken voor sport en bewegen, dan is dit iets voor jou.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Wereldvrouwenhuis

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in Nijmegen. Op die veilige plek kunnen ze weer zelfvertrouwen opbouwen en hun zelfredzaamheid versterken. We zijn een kleinschalige vrijwilligersorganisatie in Nijmegen.