Skip Sidebar

Over ons

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in ...

Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Deel

Moestuin medewerker Wereldvrouwenhuis

Structureel werk · 2 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
BestuurAdvies & MentoringKlussenBuiten
Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldvrouwenhuis
#37268
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Wereldvrouwenhuis/activiteiten/Moestuin-medewerker-Wereldvrouwenhuis/37268 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Werk je graag in de tuin? Vind je het leuk om daar anderen bij te betrekken? Kom dan samen met andere vrijwilligers én bewoners onkruid wieden, zaaien en poten.

Uitgebreide omschrijving

Bij het Wereldvrouwenhuis is een vrij grote tuin. We hebben bomen, struiken en bloemen, maar ook kruiden, groenten, fruit en gazon. Nu het voorjaar wordt is het tijd om onkruid te wieden en nieuwe planten te zaaien en te poten. De moestuin moet worden opgezet en onderhouden. De tuin wordt verzorgd door enkele vrijwilligsters. Ze worden daarbij geholpen door vrouwen die in huis wonen. Hou je van werken in de tuin? En vind je het leuk om daar anderen bij te betrekken? Dan is dit vrijwilligerswerk voor jou. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Wereldvrouwenhuis > Moestuin medewerker Wereldvrouwenhuis

Over Wereldvrouwenhuis

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in Nijmegen. Op die veilige plek kunnen ze weer zelfvertrouwen opbouwen en hun zelfredzaamheid versterken. We zijn een kleinschalige vrijwilligersorganisatie in Nijmegen.