Skip Sidebar

Over ons

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in ...

Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Deel

doe-activiteit

Taak · 2–4 uur
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wereldvrouwenhuis
#60716
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Wereldvrouwenhuis/activiteiten/doe-activiteit/60716 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een creatieve vrijwilligster met 'sociaal talent' om samen met een andere vrijwilligster op woensdagmiddag een activiteit te organiseren.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een creatieve vrijwilligster met 'sociaal talent' om samen met een andere vrijwilligster op woensdagmiddag een activiteit te organiseren en begeleiden voor de bewoonsters van het Wereldvrouwenhuis. Dit kan gaan om uiteenlopende activiteiten zoals een creatieve workshop (sieraden maken, schilderen, handwerken etc), een wandeling, samen koken of bakken of bezoek aan museum of andere bezienswaardigheid. Alles kan, zolang het een doe-activiteit is. De invulling is afhankelijk van de mogelijkheden van de vrijwilligsters en de wensen van de bewoonsters.

Tijd: woensdag van 15-17 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Wereldvrouwenhuis

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in Nijmegen. Op die veilige plek kunnen ze weer zelfvertrouwen opbouwen en hun zelfredzaamheid versterken. We zijn een kleinschalige vrijwilligersorganisatie in Nijmegen.