Skip Sidebar

Over ons

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in ...

Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Deel

klusvrouw

Structureel werk · 1 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Klussen
Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldvrouwenhuis
#45987
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Wereldvrouwenhuis/activiteiten/klusvrouw/45987 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je handig? En heb je af en toe tijd om een klusje te doen? We zijn op zoek naar een vrouw die in het wereldvrouwenhuis zorg wil dragen voor klein onderhoud.

Uitgebreide omschrijving

Het gaat om klusjes in en om het huis. De werkzaamheden zijn gevarieerd. Denk aan een schroef die aangedraaid of vervangen moet worden, een lekkende kraan, gordijn dat loshangt, schoonmaken van het wasmachinefilter, en bladeren in de dakgoot. We zoeken een handige vrouw die ziet wat er gedaan moet worden in het huis en die kleine dingen zelf, al dan niet met behulp van bewoonsters of andere vrijwilligsters, kan oplossen. Problemen die niet zelf opgelost kunnen worden kunnen in overleg met het coördinatieteam en/of het bestuur worden aangepakt.

Het huis wordt bewoond door kwetsbare vrouwen. Hiermee moet uiteraard rekening worden gehouden bij het klussen.

Kleine onderhoudswerkzaamheden kunnen een grote impact hebben op de woonomgeving. Het is prettiger wonen in een huis waarin alles werkt! Wil je hieraan meewerken, meld je dan aan.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wereldvrouwenhuis

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in Nijmegen. Op die veilige plek kunnen ze weer zelfvertrouwen opbouwen en hun zelfredzaamheid versterken. We zijn een kleinschalige vrijwilligersorganisatie in Nijmegen.