Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Begeleider voor sjoelen gezocht voor woonzorgcentrum Aaron

Taak · 0–2 uur
Theo Dobbestraat 114, 6663 RJ Lent, Nederland
Ouderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#56213
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Begeleider-voor-sjoelen-gezocht-voor-woonzorgcentrum-Aaron/56213 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bewoners van Aaron zoeken vrijwilliger die met hen wil sjoelen (het liefst om de week op dinsdagmiddag)

Uitgebreide omschrijving

Op Aaron hadden we een vrijwilliger die om de week op dinsdagmiddag met onze bewoners ging sjoelen. Helaas heeft deze vrijwilliger door omstandigheden het sjoelen moeten stoppen.. tot groot verdriet van onze bewoners.

Bewoners van de 4 verschillende etages sjoelden samen op afdeling 1, Diamant.

Heeft u lol in sjoelen, kunt u het sjoelen begeleiden en heeft u affiniteit met ouderen (met dementie en somatische klachten) dan bent u van harte welkom! Graag kom ik met u in contact!

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lent > Lent Activiteiten > Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent > Begeleider voor sjoelen gezocht voor woonzorgcentrum Aaron

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!