Skip Navigation
Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Belmaatje voor dame in Boszicht gezocht

1 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Praten met anderen
Ouderen
1 plaats over.
#39555
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Belmaatje-voor-dame-in-Boszicht-gezocht/39555 om je aan te melden
SamenvattingMevrouw K. is woonachtig op Boszicht en overdag veelal te vinden in het Grand Café voor koffie, activiteiten en optredens. De avonden zijn echter lang en leeg.
Uitgebreide omschrijving

Mevrouw zou het fijn vinden om een paar keer per week, op de avond even met iemand te kunnen kletsen. Hoe gaat het met jou, hoe is het met mij.. gewoon contact hebben en het leven delen.

Heeft u ook behoefte aan een gesprek in de avond, of wilt u in deze behoefte voorzien? Wellicht is deze oproep dan iets voor u.


Indien gewenst kan ik u eerst, onder het genot van een kopje koffie aan elkaar voorstellen zodat u een gezicht heeft bij de persoon aan de telefoon.


Mocht u belangstelling hebben dan kom ik graag met u in contact!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Woonzorgcentrum Boszicht
Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
1 plaats over.
#39555
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Belmaatje-voor-dame-in-Boszicht-gezocht/39555 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)