Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Belmaatje voor dame in Boszicht gezocht

Structureel werk · 1 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Maatje & buddy
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#39555
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Belmaatje-voor-dame-in-Boszicht-gezocht/39555 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw K. is woonachtig op Boszicht en overdag veelal te vinden in het Grand Café voor koffie, activiteiten en optredens. De avonden zijn echter lang en leeg.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw zou het fijn vinden om een paar keer per week, op de avond even met iemand te kunnen kletsen. Hoe gaat het met jou, hoe is het met mij.. gewoon contact hebben en het leven delen.

Heeft u ook behoefte aan een gesprek in de avond, of wilt u in deze behoefte voorzien? Wellicht is deze oproep dan iets voor u.


Indien gewenst kan ik u eerst, onder het genot van een kopje koffie aan elkaar voorstellen zodat u een gezicht heeft bij de persoon aan de telefoon.


Mocht u belangstelling hebben dan kom ik graag met u in contact!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!