Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Fietsmaatje gezocht voor mannelijke bewoner van Aaron

Structureel werk · 1–2 uur/week
Theo Dobbestraat, 6663 Nijmegen, Nederland
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#42054
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Fietsmaatje-gezocht-voor-mannelijke-bewoner-van-Aaron/42054 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op onze nieuwe locatie Aaron woont een meneer die een fietsmaatje zoekt. De waal is dichtbij dus heerlijk om daar te fietsen.

Uitgebreide omschrijving

Op Aaron woont meneer V. die door een recente val met de fiets niet meer alleen mag fietsen. Dit is voor meneer een zeer groot verlies en we zoeken dan ook een fietsmaatje die met regelmaat met meneer op de pedalen wil stappen. Meneer is communicatief zeer sterk, heeft een brede interesse en is vrolijk van aard.


Ga je er graag op uit met de (gewone)fiets en lijkt het je leuk om dit samen met meneer te gaan doen dan horen we het graag van je!


Meneer maakt gebruik van mobiele telefoon en e-mail. Het is dus makkelijk om steeds samen afspraken te maken.

Graag stel ik je voor aan meneer!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!