Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Fietsmaatje gezocht voor mannelijke bewoner van Boszicht

1–2 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
Deel activiteit
#42054
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Fietsmaatje-gezocht-voor-mannelijke-bewoner-van-Boszicht/42054 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op Bosrijk woont meneer V. die door een recente val met de fiets niet meer alleen mag fietsen. Hij mag wel samen met iemand, op een gewone fiets op pad.

Uitgebreide omschrijving

Op Bosrijk woont meneer V. die door een recente val met de fiets niet meer alleen mag fietsen. Dit is voor meneer een zeer groot verlies en we zoeken dan ook een fietsmaatje die met regelmaat met meneer op de pedalen wil stappen. Meneer is communicatief zeer sterk, heeft een brede interesse en is vrolijk van aard.


Ga je er graag op uit met de (gewone)fiets en lijkt het je leuk om dit samen met meneer te gaan doen dan horen we het graag van je!


Meneer maakt gebruik van mobiele telefoon en e-mail. Het is dus makkelijk om steeds samen afspraken te maken.

Graag stel ik je voor aan meneer!

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Woonzorgcentrum Boszicht > Fietsmaatje gezocht voor mannelijke bewoner van Boszicht

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)